Πανελλήνιος διαγωνισμός Skateboard στο Our Park

0
37

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Πανελλήνιο διαγωνισμό Skateboard  φιλοξενεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, το Our Park. Στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και διαγωνισμός  κοριτσιών skaters σε ξεχωριστή κατηγορία.

Πρόκειται  για ολοήμερη εκδήλωση με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως διαδραστικά παιχνίδια, live μουσική από τους Wedding Singers και DJ set και  ποτά από το Κ44.

Σημειώνεται ότι έως το τέλος του 2012, θα είναι έτοιμο και θα παραδοθεί στο Δήμο Πειραιά -νέος χώρος για skaters- στην πλατεία Τερψιθέας, ενώ μελετάται το ενδεχόμενο δημιουργίας και τρίτου πάρκου στη Ρόδο.

Our Park: Τιμ. Φιλήμωνος 15, Αμπελόκηποι

Ώρες: 11.00-23.00

Είσοδος ελεύθερη

Αντιδράσεις από τους κατοίκους

Σημειώνεται ότι πρόσφατα κάτοικοι της περιοχής των Αμπελοκήπων εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους «για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους εξαιτίας του πάρκου», ενώ ενημερώνουν ότι έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη με τα ασφαλιστικά μέτρα να εκδικάζονται τον Οκτώβριο του 2012.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για «την ηχορύπανση», όπως χαρακτηριστικά λένε, «από τον επαναλαμβανόμενο ήχο (κρότο) που παράγει η άθληση με σκέιτ» αλλά και για τον θόρυβο από τις μουσικές εκδηλώσεις.

Σχόλια