Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 352kW στο Νομό Ιωαννίνων από Engaia

0
80

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η ENGAIA A.E. συνεχίζει δυναμικά και το δεύτερο τρίμηνο του 2012 με πάρκα αλλά και οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Το Μάιο η εταιρία ανέλαβε την κατασκευή πάρκου ισχύος 352kW στο Νομό Ιωαννίνων για λογαριασμό της K&P ENERGY.

Η ENGAIA με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει έχει πραγματοποιήσει ήδη ένα σημαντικό αριθμό έργων στα Ιωάννινα, συνολικής ισχύος 400kW. Η αξιοπιστία, η έμφαση στην ποιότητα και οι ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις των έργων που έχει υλοποιήσει η ENGAIA στα Ιωάννινα, οι οποίες πλησίασαν τις 1700kWh/kWp κατά το πρώτο έτος λειτουργίας, οδήγησαν τους μετόχους της K&P ENERGY να εμπιστευτούν για ακόμη μία φορά την ENGAIA για την υλοποίηση της επένδυσης τους.

Η νέα φωτοβολταϊκή εγκατάσταση θα αποτελείται από πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ Canadian Solar CS6P-250P, ονομαστικής ισχύος 250Wp, τριφασικούς μετατροπείς SMA Sunny Tripower 17000TL και βάσεις στήριξης της Alumil με πασσαλόμπηξη.

Σημαντική επίσης θα είναι και η συνδρομή του πάρκου στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς το περιβαλλοντικό όφελος της εγκατάστασης αναμένεται να ξεπεράσει κατά μέσο όρο τις 510ΜWh/έτος «πράσινης» ηλεκτρικής ενέργειας .

H ENGAIA με κύριο μέλημα την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη κατασκευάζει έργα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας τα οποία επιτυγχάνουν αποδεδειγμένα κορυφαίες αποδόσεις στην παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Σχόλια