Δημιουργία, ξανά: απέραντος σκουπιδότοπος αφισών οι μεγάλες πόλεις

0
11

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

H δημιουργία, ξανά! με αφορμή την προκλητική και παράνομη αφισσορύπανση από τα κόμματα των άκρων με κύριους πρωταγωνιστές το ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗΜΑΡ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες επισημαίνει τα εξής:

«Το ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καθώς και άλλα κόμματα της άκρας αριστεράς γράφουν στα παπούτσια τους τη νομοθεσία για την παράνομη αφισσοκόλληση και μετατρέπουν τις πόλεις σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο αφισσών. Η παράνομη αυτή τακτική τους εκτός από τη νομιμότητα προσβάλλει το περιβάλλον και την αισθητική των πολιτών.

Η παράνομη και προκλητική αφισσοκόληση είναι όμως και μια συνειδητή προσπάθεια από τα κόμματα της «ψευτοεπανάστασης» να αμφισβητηθεί η συντεταγμένη εξουσία και έτσι να περάσει στο λαό το μήνυμα της πολιτικής ισχύος τους.

Με τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές νοθεύεται και ο πολιτικός ανταγωνισμός αφού τα κόμματα που σέβονται το νόμο και τους κανόνες της δημοκρατίας είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους παράνομους ανταγωνιστές τους.

Η δημιουργία, ξανά! καλεί όλους τους δημάρχους που οι πόλεις τους μαστίζονται από την «κουρελαρία» των αφισών να επιβάλλουν χωρίς καθυστέρηση τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα στους παρανόμους και να ζητήσουν και σχετική αποζημίωση για τις εκατοντάδες ώρες υπερωριακής εργασίας των συνεργείων καθαριότητας.

Επικροτούμε τις δηλώσεις και τις ενέργειες των δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης και αναμένουμε να συνεχίσουν να πράττουν τα δέοντα.

Η Δημοκρατία έχει κανόνες».

Σχόλια