Η A&G Electrical Constructions τα ηλεκτρολογικά σε Φ/Β πάρκο 2MW της Big Solar

1
45

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Την ηλεκτρολογική εγκατάσταση ενός ακόμη φωτοβολταϊκού πάρκου, ισχύος 2MW, ολοκλήρωσε η A&G Electrical Constructions. Ανάδοχος του έργου ήταν η Big Solar Α.Ε. και  ιδιοκτήτης του η Μπήτρος Οπλισμός Σκυροδέματος ΑΕ. O φωτοβολταϊκός σταθμός βρίσκεται στην περιοχή της Σπάρτης και διασυνδέθηκε με το δίκτυο στις αρχές Απριλίου.

Ο βασικός εξοπλισμός του πάρκου αποτελείται από 8.327 φωτοβολταϊκά πολυκρυσταλλικά πλαίσια (panels) ισχύος 240W ανά πλαίσιο του οίκου ReneSola και 6 αντιστροφείς (inverters) PVI 330 TL του Οίκου Power One.

Στο έργο εγκαταστάθηκαν 14.000m καλώδιο solar 6mm2 , 5.000m καλώδιο solar 95mm2 , 4500m καλώδιο solar 70 mm2, 1.200m καλώδιο μέσης τάσης N2XSY  70 mm2, 10.000m σωλήνα ενταφιασμού και 36 combainer box , ενώ η κατασκευή του έργου πραγματοποιήθηκε μόλις σε 31 ημερολογιακές ημέρες.

Η A&G Electrical Constructions  πιστή στην κύρια δραστηριότητα της, μέσω των συνεργατών της έχει κατασκευάσει 1,2Mwp σε οικιακές στέγες σε όλη την Ελλάδα ενώ η αντίστοιχη ισχύς σε μεγαλύτερες επενδύσεις φτάνει τα 18Mwp  συμβάλλοντας  και αυτή στην προστασία του περιβάλλοντος, μιας και σε ετήσια βάση θα επιτυγχάνεται η μείωση της εκπομπής περίπου 24 χιλιάδων τόνων διοξειδίου του άνθρακα από τη λειτουργία των παραπάνω συστημάτων, ενώ την ίδια περίοδο θα παράγονται περίπου 25.900 ΜWh ενέργειας – ικανές να τροφοδοτήσουν 5.400 νοικοκυριά.

Η  A&G Electrical Constructions από το 2008 διευρύνοντας την δραστηριότητα της, προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, δραστηριοποιείται επιτυχώς στις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της , μέσω συνεχών σεμιναρίων, εκθέσεων και διαλέξεων, η πολυετής πείρα του στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τα άριστα υλικά, καθιστούν την A&G Electrical Constructions τον ιδανικό σύμβουλο και συνεργάτη για κάθε ηλεκτρολογική εργασία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.