Τριήμερο φεστιβάλ γυμναστικής στη Θεσσαλονίκη

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με το σύνθημα «Γυμναστική για όλους» ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 11 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. το τριήμερο 14ο  Φεστιβάλ Γυμναστικής, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Όσοι αγαπούν το άθλημα της γυμναστικής και είναι ηλικίας από έξι ετών και άνω, με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Νεότητας-Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρίας Πασχαλίδου, για τρείς ημέρες, (την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου), δίνουν ραντεβού σε μια αθλητική γιορτή που υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την διάδοση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την κάλυψη των αθλητικών αναγκών των δημοτών, των συλλόγων και των φορέων της πόλης, αλλά και της Βόρειας Ελλάδας, καλεί όλους όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα να σχηματίσουν τη δική τους ομάδα και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Το Φεστιβάλ, που είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, περιλαμβάνει διάφορες γυμναστικές δραστηριότητες που αποκλείουν τελείως τον ανταγωνισμό, αλλά ενισχύουν τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και προάγουν τις νέες κινητικές αντιλήψεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο: 2310 958.340 εσωτ. 102 (Κ. Κοκτσίδης).

Δήμος Θεσσαλονίκης

Σχόλια