Στον Αλέξη Τσίπρα η διερευνητική εντολή

2
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο για να πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς δεν τελεσφόρησαν οι επαφές που είχε για συγκρότηση κυβέρνησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φώτη Κουβέλη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει πρόταση τριών σημείων, η οποία θα περιλαμβάνει την άρνηση του Μνημονίου, τον σχηματισμό κυβέρνησης των αριστερών δυνάμεων και το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αποτυχίας αξιοποίησης των διερευνητικών εντολών από τους πολιτικούς αρχηγούς, η εντολή επιστρέφει στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος συγκαλεί σε σύσκεψη όλους του πολιτικούς αρχηγούς με σκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης ενότητας.

Σε περίπτωση που δεν σχηματιστεί κυβέρνηση ενότητας, εντός τριάντα ημερών θα πραγματοποιηθούν και πάλι εκλογές.

2 Σχόλια

 1. Νομίζουν λοιπόν ότι ακόμα και τώρα μπορούν να δουλεύουν όλοι μαζί τον Ελληνικό Λαό. Αφού παιχθεί το θέατρο των δήθεν προσπαθειών για σχηματισμό κυβέρνησης καταλήγουμε: Εντολή Βενιζέλος, συμφωνεί με το ισοδύναμο Κουβέλη, ο κουβέλης στηρίζει κυβέρνηση Βενιζέλου διότι πληροί τις Βασικές του προεκλογικές δεσμεύσεις, προοδευτική κατεύθυνση και ισοδύναμα μέτρα. Σαμαράς ναι σε Βενιζέλο διότι σαν υπεύθυνο κόμμα δεν αφήνει ακυβέρνητη την Ελλάδα, στο κάτω κάτω, έμαθε ποια να σκύβει.

 2. » read more
  Θα μας φορολογήσετε; Που θα μας βρείτε;
  Submitted by admin on Thu, 14/06/2012 – 09:58. ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  Ενστάσεις εγείρονται από την ναυτιλιακή κοινότητα στο ενδεχόμενο που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και καταργήσει τις 58 φορολογικές απαλλαγές του εφοπλισμού. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ, κ. Βασίλη Κορκίδη, ο οποίος δήλωσε στο Bloomberg ότι «αν οι ναυτιλιακές εταιρείες μετακινηθούν σε χώρες όπως το Ντουμπάι και η Σιγκαπούρη, η ανεργία στον κλάδο μπορεί να αυξηθεί από το 8% που βρίσκεται σήμερα στο 20% με 30%».
  » read more
  ======================================
  ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ –ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΣΕΙΣ.-
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕ ΝΤΕ ΠΑΠΑΝΤΡΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 6ΟΟΟ ΒΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑ n ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΥΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
  ΠΟΣΑ ΕΜΕΙΝΑΝ???
  ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ?????

  ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ??

  ΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΤΟ ΦΙΛΑΣ-ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ=

  ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ κλπ κλπ κλπ==

  ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΣΑ ΕΤΑΞΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ?????

Comments are closed.