Επιλέξτε τις περιβαλλοντικές δράσεις που θα υλοποιήσουν ΑΥΡΑ και ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

To φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να πάρουμε μέρος στην επιλογή των δράσεων που θα υλοποιηθούν και αυτή τη χρονιά!

Tο φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, συνεχίζοντας να κάνει πράξη την αγάπη του για το περιβάλλον και τη φροντίδα της ελληνικής φύσης που είναι η πολυτιμότερη κληρονομιά μας, προχωρά φέτος σε μια ακόμα περιβαλλοντική πρωτοβουλία.

Για την συμμετοχή και την ευαισθητοποίηση όλων το ΑΥΡΑ μαζί με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ προχώρησε στη δημιουργία διαγωνισμού μέσα από τον οποίο οι χρήστες ενημερώνονται για την κάθε περιοχή που μπορεί να συμμετάσχει στις νέες δράσεις του 2012 και δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε από μία έως τρεις από αυτές (δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε εδώ):

Οι δράσεις περιλαμβάνουν δέκα περιοχές, με ξεχωριστά φυσικά προβλήματα και ιδιαιτερότητες που χρειάζονται τη φροντίδα μας. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ενημερωθείτε για κάθε μία από αυτές και να κάνετε την επιλογή σας ώστε να τους δώσετε την ευκαιρία να γίνουν ξανά πηγή πρασίνου και ομορφιάς.

Το νέο τηλεοτικό σποτ διαμορφώθηκε αποκλειστικά για την προώθηση των περιοχών που συμμετέχουν στην ενέργεια!

Ευχόμαστε και φέτος οι δράσεις που θα επιλεγούν τελικά από όλους μας να εξελιχθούν για ακόμη μία φορά σε γιορτή για το περιβάλλον, με την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων!

—Λίγα Λόγια για το Φυσικό μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά το 1989.

Εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το 2001, προστέθηκε το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 6x500ml), ενώ το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στις γυάλινες συσκευασίες του 1lt, των 330ml και σε πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2005 λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), με έξυπνους κι αστείους ήρωες να πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές «ιστορίες» σε κάθε ετικέτα. Το 2006, λανσαρίστηκε το ΑΥΡΑ ActiveCap, ένα νερό «εν δράσει», σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση.

—Λίγα Λόγια για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είναι ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση που δρα για την διατήρηση της βιοποικιλότητας και της αειφορικής ανάπτυξης στην ελληνική ύπαιθρο, στην ολοκληρωμένη διαχείριση Προστατευόμενων Περιοχών και ασκεί πίεση για τις επεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον.

Με βασική δραστηριότητα τη λειτουργία του Περιβαλλοντικού Κέντρου ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο Φλώρινας, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υλοποιεί διασυνοριακά προγράμματα για την προστασία των ορεινών οικοσυστημάτων με έμφαση στην αρκούδα και τα μεγάλα θηλαστικά και συμμετέχει στην εφαρμογή των εθνικών δεσμεύσεων για το περιβάλλον. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.arcturos.gr.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ!

Σχόλια