Τραγικά περιστατικά: σκυλιά σκότωσαν και διαμέλισαν βρέφη

1
47

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τραγική εξέλιξη είχαν τα πρώτα γενέθλια ενός βρέφους στο Χέντερσον της Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς έπεσε θύμα του σκυλιού της οικογενείας.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Las Vegas Sun το παιδί έχασε τη ζωή του την ημέρα των γενεθλίων του όταν του επιτέθηκε το βάρους 55 κιλών σκυλί διασταύρωσης Μαστίφ με Ροδεσιανό που βρισκόταν στο σπίτι.

Το συμβάν έλαβε χώρα την ώρα που το βρέφος πλησίασε το σκυλί για να το χαϊδέψει.

Το σκυλί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπιασε το παιδί από το κεφάλι και το τίναξε δυνατά με συνέπεια να το σκοτώσει.  Η άμεση επέμβαση της γιαγιάς δεν κατάφερε να σώσει το βρέφος.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KLAS-TV το σκυλί θα εξεταστεί για λύσσα και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ευθανασία.

Το τραγικό περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά την θανάτωση και διαμελισμό βρέφους δύο μηνών από ημίαιμο σκύλο ριτρίβερ στη Νότια Καρολίνα.

Το σκυλί επιτέθηκε στον μικρό Άιντεν ΜακΓκρου την ώρα που ο πατέρας του κοιμόταν και η μητέρα του απουσίαζε από το σπίτι.

Οι Αρχές της Κομητείας Ντόρτσεστερ όπου έλαβε χώρα το περιστατικό αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες για τα τραύματα που είχε υποστεί το βρέφος.

Το σκυλί υποβλήθηκε σε ευθανασία.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. <>
  Kαι να συμπληρώσω ότι αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντισταθμίσουν τους πόσους ανθρώπους-μωρα έχουν σώσει οι σκύλοι.
  Όσο για το θέμα της εμπιστοσύνης όλοι γνωρίζουμε για την ικανότητα του ανθρώπου για το <> είτε είναι συγγενής ,οικείος η άτομο υπεράνω υποψίας.

  http://www.youtube.com/watch?v=2rWP1O3HbAs

  http://www.ctvbc.ctv.ca/servlet/an/local/CTVNews/20100103/bc_dog_saves_boy_100103/20100103?hub=BritishColumbia

  http://godfruits.com/pet-dog-saves-baby-from-snake-135.php

  http://www.youtube.com/watch?v=H3VZR0RmwrQ

  http://www.youtube.com/watch?v=Dn9SC61Bd7I&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=hNdpH6yHEJc&feature=related

  e.t.c

Comments are closed.