Πεζοπορία παρέα με ελάφια στην Πάρνηθα

0
79

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μετά από μια εξαντλητική πεζοπορία στην Πάρνηθα διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών και αφού είχαμε διανύσει 11 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος τελικά είδαμε ελάφια! Φύγαμε από το καταφύγιο «Φλαμπούρι» και φτάσαμε στο σημείο της διασταύρωσης, που πάει προς το καζίνο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η Δήμητρα τα είδε, που έβοσκαν στο πλούσιο χορτάρι. Σάστισε και μου φώναξε να σταματήσω! Με τη φωτογραφική στο χέρι και κάνοντας αργά βήματα χωρίς να τα ενοχλήσω πλησίασα όσο πιο κοντά μπορούσα. Με άφησαν να τα φωτογραφίσω! Χαλάλι η πεζοπορία και η ταλαιπωρία!

Δείτε εδώ τα σχετικά βίντεο:

http://youtu.be/9T6rPn4Dwn4

http://youtu.be/eVZRkdfrCbM

http://youtu.be/lhaxPqDG33I

Όσοι μένετε στην Αθήνα μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν στις πεζοπορίες, που διοργανώνει το ορεινό καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών «Φλαμπούρι». Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το «Φλαμπούρι». Ο έμπειρος υπεύθυνος του καταφυγίου Γιάννης Λυκίδης θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2102464666 – 6972256215. Θυμηθείτε, ότι οι εξαιρετικά αρχάριοι θα το απολαύσουν αλλά θα κουραστούν πολύ!

Το εξαιρετικό φαγητό, που θα βρουν στο καταφύγιο, θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν αμέσως την ταλαιπωρία, έτσι θα μείνουν με την ανάμνηση της παρέας και της ομορφιάς της φύσης.

Πηγή/Photo: zoosos

Σχόλια