Ο Μπάρακ Ομπάμα έτρωγε κρέας σκύλου (και άλλες προεκλογικές ιστορίες)

0
17

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η προεκλογική περίοδος καλά κρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα να δέχεται χτυπήματα κάτω από τη μέση από τους Ρεπουμπλικανούς αντιπάλους του.

Αυτή τη φορά οι Ρεπουμπλικάνοι έδωσαν δημοσιότητα σε μια αποστροφή της αυτοβιογραφίας του Αμερικανού προέδρου στην οποία αναφέρει ότι είχε δοκιμάσει κρέας σκύλου κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Ινδονησία.

Την πληροφορία δίνει ο Ομπάμα στο βιβλίο του με τίτλο “Dreams From My Father” στο οποίο μιλάει για τα παιδικά του χρόνια.

Αλλά και οι Δημοκρατικοί δεν πάνε πίσω στην ανάσυρση φρικιαστικών ιστοριών με ζώα για τους πολιτικούς αντιπάλους τους.

Στοχεύοντας στην απέχθεια των Αμερικανών φιλόζωων απέναντι στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Τιμ Ρόμνεϊ έβγαλαν στη δημοσιότητα μια διόλου αστεία ιστορία για το Ιρλανδικό σέτερ που είχε ο τελευταίος.

Σε ταξίδι της οικογένειας το 1983, ο Ρόμνεϊ είχε προσδέσει το κένελ του άτυχου Σίμους στην οροφή του αυτοκινήτου.

Το σκυλί ζαλίστηκε με αποτέλεσμα να κάνει εμετό ο οποίος έσταζε στο εσωτερικό του οχήματος από τα παράθυρα και ο Ρόμνεϊ σταμάτησε για να τον καθαρίσει.

Το σίγουρο είναι πως Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί μάλλον απέχθεια προκαλούν με τέτοιες προεκλογικές τακτικές, παρά προσελκύουν ψηφοφόρους. Ειδικά φιλόζωους.

econews

Σχόλια