Ξενοδοχείο για κότες και τηλεοπτικό κανάλι για σκύλους (video)

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν ξενοδοχεία για σκύλους και γάτες. Στην Κομητεία του Γουόρικ στην κεντρική Αγγλία έκαναν ένα βήμα παρακάτω στην φιλοξενία των ζώων.

Άνοιξαν λοιπόν ξενοδοχείο για κότες, ώστε να εξυπηρετούνται οι ιδιοκτήτες των συμπαθών πτηνών όταν φεύγουν για διακοπές.

Το “Bed and Breakfast” (Κρεβάτι και Πρωινό) μετονομάστηκε σε “Perch and Pellets” (φωλιά και πίτουρα) και με τιμές που ξεκινούν από 5 Λίρες ανά βραδιά προσφέρει φρέσκο νερό και λαχανικά και πολύ καλαμπόκι.

Εναλλακτικά, οι ιδιοκτήτες μπορούν να φέρουν οι ίδιοι την τροφή των πτηνών τους.

Η επικεφαλής του σχεδίου Τζένα Σταρκ λέει πως προβλέπονται διαφορετικά επίπεδα φιλοξενίας ανάλογα με τον αριθμό των πουλιών: ορισμένα κοιμούνται μόνο τους ή σε κλουβιά των τεσσάρω, άλλα σε κλουβιά από έξι έως 10 πτηνά.

Οι τιμές κυμαίνονται από 5 λίρες τη βραδιά για ένα έως τέσσερα πτηνά έως 10 λίρες για “δωμάτια” των εννέα πτηνών και πάνω.

—Οι σκύλοι έχουν το τηλεοπτικό τους κανάλι

Δύο μήνες μετά το ντεμπούτο του στα τοπικά κανάλια της Καλιφόρνια, το τηλεοπτικό κανάλι για σκυλιά διατίθεται στο διαδίκτυο.

Το DogTV υπόσχεται στους τετράποδους φίλους μας να μην μείνουν ξανά μόνοι.

Το κανάλι στοχεύει στο “τηλεθεάμων κοινό” των σκύλων που μένουν πολλές ώρες μόνοι στο σπίτι επειδή οι ιδιοκτήτες τους λείπουν στη δουλειά.

Το πρόγραμμα είναι επιστημονικά προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις των τετραπόδων υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

econews

Σχόλια