Έριδα για τα «ορφανά» σκυλιά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

0
22

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Λέγεται ότι η Ελίζαμπεθ Τέιλορ αγαπούσε τόσο πολύ τα σκυλιά της που τα αντιμετώπιζε σαν ανθρώπους.

Ένα χρόνο μετά το θάνατό της (23/3/11) έγινε γνωστό ότι έχει ξεσπάσει διαμάχη για την κηδεμονία των δύο σκυλιών της διάσημης ηθοποιού, της Νταίζυ και της Δαλιδά, με την κυνοτρόφο που τα πούλησε στην Τέηλορ να τα ζητάει πίσω.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Express, η κυνοτρόφος Κάρολ Μπλάκμπερν-Χάρβεϋ αποκάλυψε ότι ήταν αυτή που πούλησε στην Λιζ Τέιλορ δύο λευκά μαλτεζάκια όταν το δικό της, η Σούγκαρ, πέθανε το 2005.

Ενώ έχει γίνει γνωστό ότι ο γιος της ηθοποιού Κρίστοφερ Γουάιλντινγκ έχει πάρει την Νταίζυ, κανένας δεν γνωρίζει την τύχη της Δαλιδάς.

Η Κάρολ Μπλάκμπερν-Χάρβεϋ δηλώνει πως “ αν υπάρχουν αμφιβολίες για την κατάσταση των σκυλιών πρέπει να γυρίσουν σε ‘μένα. Δεν γνωρίζω πού είναι η Δαλιδά. Τα δύο σκυλιά θα έπρεπε να μείνουν μαζί”.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν και τον μάνατζερ της Τέιλορ, Τζέισον Γουίντερς να διεκδικεί τα σκυλιά καθώς εκτιμά ότι ο γιος της δεν τα φροντίζει σωστά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα δυο σκυλιά κοιμούνταν σε μεταξωτά μαξιλάρια δίπλα στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Η ηθοποιός τους μιλούσε για ώρες και μάλιστα τους επιδείκνυε την τεράστια συλλογή της από ακριβά κοσμήματα αφηγούμενη την ιστορία πίσω από το καθένα.

econews

Σχόλια