Εκλογές στις 6 Μαΐου ανακοίνωσε ο Παπαδήμος

3
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τη διάλυση της Βουλής και την διεξαγωγή εκλογών στις 6 Μαΐου εισηγήθηκε την Τετάρτη στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Στην εισήγησή του ο κ. Παπαδήμος ανέφερε ότι θα ζητήσει, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη σύγκληση της νέας Βουλής την 17η Μαϊου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00.

«Εισηγούμαι να προταθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η διάλυση της Βουλής,  η προκήρυξη εκλογών στις 6 Μαΐου και η σύγκλιση της νέας Βουλής την 17η Μαΐου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδήμος.

«Οι κύριοι στόχοι αυτής της κυβέρνησης επιτεύχθηκαν. «Σήμερα ξεκινάει επίσημα η προεκλογική περίοδος», κατέληξε.

3 Σχόλια

 1. Βρήκανε λοιπόν τούς υποτακτικούς συνέταιρους, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), οι από έξω αφέντες μας και μπήκαν δυναμικά στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος στη χώρα μας. Είναι φυσικό εκείνοι να επιθυμούν την επανεκλογή αυτών που δρομολόγησαν τη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο, αυτοί εξυπηρετούν τα τωρινά συμφέροντά τους και παράλληλα μένει ανοικτός ο δρόμος για τις επόμενες προγραμματισμένες δικές τους βλέψεις.
  Ώστε λοιπόν όλοι οι άλλοι είναι τυχοδιώκτες και χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, (το είπε και ο παπαδήμιος), εκτός των υποτακτικών, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), των οποίων η επιλογή είναι να αναθέσουν σε ξένα διευθυντήρια της τύχες της Ελλάδας.
  Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά ότι: «ο Νικητής τα θέλει όλα» δεν τα πήραν με τα άρματα, τα παραδίδουν οι προσκυνημένοι?. Ο λαός λοιπόν δεν θα συναινέσει στις άθλιες επιλογές σας. Επιλέγει να διαφεντεύει τον τόπο του, και υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρει το δρόμο του. Φτάνει πια η τρομοκρατία.

 2. Όσοι λοιπόν Έλληνες πολίτες έχουν διαφορετική άποψη, από την πρόταση του συνεταιρισμού (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) είναι: τυχοδιώκτες κατά Σαμαρά, ανεύθυνοι κατά Παπαδήμιο, επικίνδυνοι κατά Βενιζέλο. Η έγκυρη δημοσιογραφία και τα ανεξάρτητα ΜΜΕ μας πληροφορούν επίσης ότι: σε περίπτωση που δεν ψηφισθεί ο συνεταιρισμός δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα έχουμε να φάμε, δεν θα έχουμε μισθούς, θα κρυώνουμε γιατί δεν θα έχουμε πετρέλαιο.
  Πρέπει λοιπόν να στηρίξετε τους δοκιμασμένους, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), και μη πιστεύετε σε διαδόσεις, ότι τάχα όλοι αυτοί οι σωτήρες μας είναι το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

 3. Το ΠΑΣΟΚ σταθερό στο πρόγραμμά του.
  Είπε το 2009: Οικονομία ανάπτυξης, σταθερότητας, συνοχής. Έκανε τα τρία χρόνια: Ύφεση 7% ετησίως, αποσταθεροποίηση, κοινωνική διάλυση, στρατιές ανέργων. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και αφέντη Γερμανό.
  Είπε το 2009: Πράσινη ανάπτυξη. Έκανε τα τρία χρόνια: Του είπανε λέει ότι όσο έχουμε ύφεση , απαγορεύετε η πράσινη ανάπτυξη. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και ότι πει ο αφέντη Γερμανός.
  Είπε το 2009: Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. Έκανε τα τρία χρόνια: Επέτρεψε στους απελπισμένους Έλληνες να αυτοκτονούν στο σύνταγμα. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και περιφρούρηση του συντάγματος με δικά μας ΜΑΤ.
  Είπε το 2009: Αυτόνομο πολιτικό σύστημα, καταπολέμηση της διαφθοράς. Έκανε τα τρία χρόνια: Εξεταστικές, εξεταστικές, εξεταστικές. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και θα περιμένουμε τι θα πει ο αφέντης για τον Άκη.
  Είπε το 2009: Ισχυρή Ελλάδα των ανοικτών οριζόντων. Έκανε τα τρία χρόνια: Υπερατλαντική σύνδεση με το Δ.Ν.Τ. , και υπέγραψε τη δανειακή μαζί με τη Ν.Δ. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Σκληρή διαπραγμάτευση μέσα στο μνημόνιο, για να πετύχουμε τη δημιουργία κατάλληλων χώρων, όπου θα παρέχονται και τα απαραίτητα μέσα για να αυτοκτονούν ανενόχλητα οι πολίτες.

Comments are closed.