Φωτοβολταϊκό στέγης 102 στρεμμάτων – Το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Έκπτωση φόρου ύψους 11 εκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε για την εταιρεία Holt ο βουλευτής του Νιου Τζέρσεϊ  Robert Andrews, επειδή κατασκεύασε το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό στέγης στη Βόρεια Αμερική.

Πρόκειται για το project «Riverside Renewable Energy», ύψους 42 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο πλαίσιο του προγράμματος 27.526 φωτοβολταϊκά εγκαταστάθηκαν στη στέγη αποθήκης του ομίλου Holt, στο λιμάνι του Gloucester, σε έκταση 102 στρεμμάτων.

Το σύστημα, ισχύος 9 MW, παράγει ενέργεια ικανή να τροφοδοτήσει πάνω από 1.500 σπίτια.

«Το project Riverside είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μας δείχνει πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας που συμβάλλουν στη μετάβαση προς μια ενέργεια καθαρή, αποδοτική και οικονομική, η οποία δεν προέρχεται από το εξωτερικό», δήλωσε ο βουλευτής Robert Andrews.

«Μέσω της συνεργασίας τους με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να κάνει άλματα τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη θέσεων εργασίας και ευνοούν την οικονομία, δημιουργώντας παράλληλα τις βάσεις για ένα καθαρότερο, πιο υγιές και ενεργειακά αποδοτικό μέλλον στο Τζέρσεϊ και σε όλη τη χώρα», προσέθεσε.

econews

Σχόλια