Ηλικιωμένος άνδρας αυτοκτόνησε στην Πλατεία Συντάγματος (upd2)

1
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τέλος στη ζωή του έβαλε στις 9 το πρωί της Τετάρτης 4 Απριλίου ένας ηλικιωμένος άνδρας 77 ετών μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων περαστικών πάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό ή να προλάβει να παρέμβει, ο αυτόχειρας έβγαλε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο κεφάλι.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου έχει ήδη φτάσει και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  που αναμεταδίδουν και διεθνή Μέσα σε όλο τον κόσμο, ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός.

Μάλιστα άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μεταξύ άλλων έγραφε   πως «η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου.»

Photo Newsbeast

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. H δοσιλογική κυβέρνηση Τσολάκογλου στην κατοχή είχε παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας με την απειλή του όλπου στον κρόταφο.
    Οι σημερινές δοσιλογικές κυβερνήσεις ποιά δικαιολογία έχουν;
    Έχει μειωθεί το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων και έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες συνέπεια της υποβάθμισης στην υγεία και των μέτρων.
    Πρέπει να δικάσουμε για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία τους προδότες.

Comments are closed.