«Πυρά» ΝΔ για τους διορισμούς σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ

0
16

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α” Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τον επικείμενο άμεσο διορισμό των μελών του Δ.Σ. του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) και την τοποθέτηση Γενικών Διευθυντών στον Α.Δ.Μ.Η.Ε. (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε, ότι όσα ατύπως πληροφορούμαστε περί διορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και των τοποθετήσεων Γενικών Διευθυντών στον Α.Δ.Μ.Η.Ε. (και μάλιστα εντός των επομένων ωρών) από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, να παραμείνουν στα όρια της φημολογίας.

Αν η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, λίγες μέρες πριν τις εκλογές με δικές της ως επί το πλείστον αναξιοκρατικές αλλά και κομματικές επιλογές, θελήσει να εγκλωβίσει την επόμενη κυβέρνηση, ας γνωρίζει ότι πλανάται πλάνην οικτρά.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα δεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και βέβαια δεν θα αποδεχθεί ανάλογες αποφάσεις ούτε τώρα και βέβαια ούτε έπειτα από τις εκλογές, ως τετελεσμένα γεγονότα.

Ας είναι αυτό γνωστό, τόσο σ’ εκείνους που τους διορίζουν και τους τοποθετούν, όσο και σ’ αυτούς που αποδέχονται τον διορισμό ή την τοποθέτησή τους».

Σχόλια