Φωτοβολταϊκά: εξειδικευμένο λογισμικό από τη Digimark

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Digimark Α.Ε. στην 5η διεθνή έκθεση ECOTEC, όπου παρουσίασε την μοναδικό εξειδικευμένο λογισμικό διαχείρισης Φ/Β έργων DigiSolar.

Η λύση της Digimark συγκέντρωσε την ευρεία αποδοχή τόσο από τους μηχανικούς όσο και από τα οικονομικά στελέχη των εταιρειών που αναλαμβάνουν την κατασκευή, συντήρηση και εμπορία Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, μεταξύ των οποίων και οι 40 μεγαλύτερες Εταιρείες του κλάδου.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 140 live επιδείξεις λειτουργίας του DigiSolar, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αυτοματοποίηση διαδικασιών που προσφέρει το DigiSolar στις καθημερινές τους εργασίες, καθώς και τον οργανωμένο έλεγχο όλων των ενεργειών για κάθε πελάτη ξεχωριστά, από την αίτηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, με απόλυτο έλεγχο κάθε σταδίου και του αντίστοιχου κόστους.

Υπενθυμίζεται, πως πέραν της εξειδικευμένης λειτουργίας Διαχείρισης Έργων, το λογισμικό DigiSolar προσφέρει την δυνατότητα ολοκληρωμένης Εμπορικής & Λογιστικής Διαχείρισης καθώς και Διαχείρισης Πελατολογίου και Ενεργειών Marketing, με σκοπό την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών, την αυτοματοποίηση διαδικασιών και τον περιορισμό του κόστους λειτουργίας των εταιρειών.

Για παρουσίαση του λογισμικού DigiSolar καλέστε στο 2102518666 ή στείλτε  e-mail στο sales@digimark.gr και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της Digimark θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Σχόλια