Πειραιάς: συνάντηση Μητσοτάκη-Μιχαλολιάκου για περιβαλλοντικά θέματα

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Πειραιά, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και οι στρατηγικές επιλογές σε σχέση με το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής, είχε την ευκαιρία να συζητήσει, σήμερα, ο βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον οποίο επισκέφθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις σκέψεις του κ. Μιχαλολιάκου για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης, που θα συνδυάζει το χαμηλό κόστος, τη βέλτιστη τεχνολογία και τη λιγότερη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις στρατηγικές επιλογές που έχει ο Δήμος Πειραιά οι οποίες εντάσσονται στο ευρύτερο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αττικής, οι οποίες αφορούν κατά κύριο λόγο την ενίσχυση των οδικών αξόνων και την επέκταση των μέσων σταθερής τροχιάς στην περιοχή.

Ακόμη, οι κ. Μιχαλολιάκος και Μητσοτάκης συζήτησαν για τους γενικότερους στόχους του Δήμου Πειραιά για την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Σχόλια