Φωτοβολταϊκά: επιτυχημένη η παρουσία της Engaia στην Ecotec 2012

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Engaia έδωσε όπως κάθε χρόνο το παρών στην 5η Διεθνή Έκθεση Ecotec, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15–18 Μαρτίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens στην Ανθούσα Αττικής.

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της εταιρίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι υποψήφιοι επενδυτές από όλη την Ελλάδα είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το προφίλ της Engaia καθώς και για το μεγάλο εύρος των τεχνικών λύσεων και προϊόντων της.

Παρόντες στην Έκθεση ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο και στελέχη της εταιρίας από όλα τα τμήματα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Engaia προσέφερε στο κοινό αναλυτική και έγκυρη ενημέρωση και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις γύρω από τις Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις. Οι παρευρισκόμενοι έλαβαν πληροφορίες σε οικονομικό και τεχνικό επίπεδο, προσαρμοσμένες στα δικά τους δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για τις Οικιακές Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις. Η Engaia με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία στρέφεται μέσω της Engaia ΟΙΚΟΣ στα Οικιακά Φωτοβολταϊκά και εγγυάται την υψηλή ποιότητα τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Αλέξανδρος Γιάννης, τονίζει χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Για ακόμα μία φορά ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών στην 5η Διεθνή Έκθεση Ecotec, αποδεικνύει το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για επενδύσεις που σχετίζονται με την Πράσινη Ανάπτυξη. Στόχος της εταιρίας μας είναι η ουσιαστική συμβολή στην επίτευξη του εθνικού σκοπού για τη συμμετοχή των Α.Π.Ε. στην κάλυψη της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας έως το 2020».

Σχόλια