Θεσσαλονίκη: νέο δημοτικό γυμναστήριο

0
151

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ένα νέο σύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο έθεσε σε λειτουργία ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο Δυτικό τομέα της πόλης, προσφέροντας πολλές δυνατότητες άθλησης και ψυχαγωγίας ακόμα και για άτομα με αναπηρίες.

Τα επίσημα εγκαίνια του γυμναστηρίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, στις 12:00, όπου θα γίνουν και δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τις δράσεις της Αντιδημαρχίας  Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών στον τομέα του Αθλητισμού.

Πρόκειται για το έκτο Δημοτικό Γυμναστήριο, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γιαννιτσών 102 (περιοχή Ξυλάδικα) και διαθέτει αίθουσες γυμναστικής και οργάνων πλήρως εξοπλισμένες, καθώς και χώρους υγιεινής και αναμονής των  αθλουμένων. Το ωράριο καθημερινής λειτουργίας είναι 08:00-16:00.

Στο γυμναστήριο της οδού Γιαννιτσών 102  λειτουργούν τα τμήματα:
– Ελευθέρων βαρών: Από τις 08:30 έως τις 15:30
– Για την ώριμη ηλικία: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 10:15
– Αερόμπικ: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10:30 έως τις 11:15.
-Δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για άτομα με αναπηρίες.

Άλλα πέντε Δημοτικά Γυμναστήρια

Λειτουργούν επίσης άλλα πέντε Δημοτικά Γυμναστήρια, για τα τρία από τα οποία η Διοίκηση του Δήμου εξασφάλισε τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας που δεν διέθεταν, διασφαλίζοντας έτσι θέματα ασφάλειας και ορθής λειτουργίας τους, και βρίσκονται στις οδούς: Κ. Κρυστάλλη 4 (Πλ. Αντιγονιδών ), Τζαβέλλα 19 (Περιοχή Βούλγαρη), Λάρνακος 6 & Τήνου (Κ. Τούμπα ), Ολυμπίας 2 & Ευρυσθέως (Ανω Τούμπα) και Πτερ. Θέμελη 11 (περιοχή Βούλγαρη).

econews

Σχόλια