Φάλαινες περικυκλώνουν φουσκωτό σκάφος (video)

0
117

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μια μοναδική εμπειρία έζησε μια ομάδα εξερευνητών στην περιοχή Wilhemina Bay της Ανταρκτικής, όταν τα φουσκωτά τους σκάφη περικυκλώθηκαν από τεράστιες φάλαινες!

Οι περισσότεροι από εμάς θα τρόμαζαν στην ιδέα να περικυκλωθούν με το μικρό τους φουσκωτό σκάφος από ένα κοπάδι με τεράστια θαλάσσια κήτη, καταμεσής των παγωμένων νερών της Ανταρκτικής, ανάμεσα σε λιωμένα παγόβουνα.

Αυτό δε συνέβη όμως με μια ομάδα εξερευνητών στην περιοχή Wilhemina Bay της Ανταρκτικής, που είχε μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία.

Ένα κοπάδι από τεράστιες φάλαινες πλησίασε τα φουσκωτά τους σε απόσταση πνοής και κυριολεκτικά άρχισαν ένα τρελό χορό γύρω-γύρω και κάτω από τα σκάφη τους!

Οι εξερευνητές παρέμειναν ψύχραιμοι ακόμα και όταν τα «χάδια» μιας φάλαινας στάθηκαν ικανά να σηκώσουν στον αέρα ολόκληρο το φουσκωτό τους, ενώ διασκέδασαν το σπάνιο γεγονός τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο!

Οι τεράστιες φάλαινες, όπως αποδείχθηκε, είχαν διάθεση για παιχνίδι και το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν επίδειξη των χορευτικών τους ικανοτήτων!

Δείτε το video

Πηγή vivanews

Σχόλια