Θεσσαλονίκη: εκδήλωση για τις κλιματικές αλλαγές και το νερό

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Eνημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές και το νερό, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Τρίτη 22 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό στο Μουσείο Ύδρευσης της Ε.Υ.Α.Θ. (26ης Οκτωβρίου19, αστική γραμμή 31, στάση ΦΙΞ, Σφαγεία).

Η εκδήλωση την κύρια ευθύνη της οποίας έχει η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων  περιλαμβάνει εισηγήσεις και προβολή βίντεο σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές και το Νερό, καθώς επίσης ξενάγηση στο Μουσείο Ύδρευσης της Ε.Υ.Α.Θ.

Το χώρο έχουν κληθεί να επισκεφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης που έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι μαθητές μετά την ξενάγησή  τους στο Μουσείο θα συμμετάσχουν στο οικολογικού περιεχομένου παιχνίδι γνώσεων «Planet-Book».

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο  «Planet-Book» που θα αναπτυχθεί στην επιτραπέζια, αλλά και στην επιδαπέδια (με εμβαδό 40 τμ.) μορφή του, οι μαθητές θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν το περιβάλλον, τη γη, τον αέρα, το νερό και τον ήλιο.

econews

Σχόλια