Η Positive Energy στην Ecotec 2012

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Positive Energy, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων φωτοβολταϊκής τεχνολογίας, θα συμμετάσχει στην 5η Διεθνή Έκθεση «ECOTEC-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα» που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Expo Athens.

Η Positive Energy, μέσα από μια ανανεωμένη εκθεσιακή παρουσία, θα δώσει και φέτος το δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογιών περιβάλλοντος στα Βαλκάνια, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες της το ευρύ χαρτοφυλάκιο των έργων της σε όλη την Ελλάδα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Με αμιγώς τεχνική προσέγγιση και έμφαση στην πιστοποίηση των έργων της από αναγνωρισμένους φορείς, η Εταιρεία έχει επενδύσει στην έννοια του Premium Engineering. Η πιστή εφαρμογή των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας που ακολουθεί, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και τη μέγιστη αξιοπιστία και ενεργειακή απόδοση των έργων της, τα οποία θα παρουσιάσει στα πλαίσια της έκθεσης με στόχο την ανάπτυξη νέων σημαντικών συνεργασιών.

Σχόλια