Κατεδάφιση αυθαιρέτων και αποκατάσταση της παραλίας Επιταλίου

2
13

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μετά την ολοκλήρωση ενός πρώτου κύκλου κατεδαφίσεων από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεώρησης και Κατεδάφισης Αυθαιρέτων (Ε.Υ.Ε.Κ.Α.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, έξι καταρχήν αυθαίρετων κτισμάτων στην παραλία Επιταλίου της Δ.Ε. Βώλακος του Δήμου Πύργου (20 και 21 Φεβρουαρίου 2012), ακολούθησε η προσεκτική απομάκρυνση της παραχθείσας ποσότητας οικοδομικών αποβλήτων και η μεταφορά αυτών σε επιλεγμένο αδειοδοτημένο προς τούτο χώρο.

Στη συνέχεια τα συνεργεία, υπό την εποπτεία της Ε.Υ.Ε.Κ.Α., προχώρησαν σε προσεκτικό καθαρισμό της ευρύτερης παραλιακής περιοχής και σε έργα αποκατάστασης της παραλίας.

Η Ε.Υ.Ε.Κ.Α. θα συνεχίσει το έργο της με την κατεδάφιση και άλλων κτισμάτων στην παραλία Επιταλίου έως και την παραλία της Ζαχάρως, με την πλήρη υποστήριξη των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, της Περιφέρειας και των αρμόδιων ΟΤΑ.

Σύντομα, μια παραλία μοναδικού κάλλους, θα αποκατασταθεί στο σύνολό της, όπως έγινε ήδη σε τμήμα της παραλίας Επιταλίου, ώστε να αποδοθεί στην ελεύθερη χρήση των Πολιτών.Μπορείτε να βρείτε το σχετικό υλικό με την παραλία πριν και μετά την κατεδάφιση στις σελίδες

Πριν:    http://www.flickr.com/photos/ypeka/sets/72157629417528445/detail/

Μετά: http://www.flickr.com/photos/ypeka/sets/72157629559736055/detail/

2 Σχόλια

Comments are closed.