Δράσεις από τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με θέμα την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό δράσεων, προκειμένου να διαδώσει το υπέροχο μέσο του ποδηλάτου, συνεδρίασε χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς.

Μεταξύ άλλων το Δ.Σ. αποφάσισε τη συνέχιση της εβδομαδιαίας ποδηλατοβόλτας για όλη την οικογένεια, καθώς και την διοργάνωση ποδηλατικού αγώνα Junior τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Την καθιέρωση της ποδηλατοβόλτας στην πόλη του Κιλκίς για όλες τις ηλικίες, κάθε Παρασκευή, με σημείο συνάντησης την πλατεία Ειρήνης στις 5:30 το απόγευμα.

Η επόμενη ποδηλατοβόλτα προγραμματίζεται για αύριο Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 17.30 το απόγευμα. Φώτα και κράνη απαραίτητα.

-Τη διοργάνωση δενδροφύτευσης σε αναδασωτέα περιοχή του Κιλκίς σε συνεργασία με το Δασαρχείο Κιλκίς στο αμέσως επόμενο διάστημα.

-Τη διεξαγωγή Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στον Λόφο του Άη Γιώργη.

Παράλληλα, το Δ.Σ. κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση συζήτησε και το θέμα του Διεθνούς Διαγωνισμού για την έρευνα και εκμετάλλευση μεταλλευτικών περιοχών στη δημοτική ενότητα Κρουσίων, για το οποίο απόφασισε την έκδοση ψηφίσματος κατά οποιασδήποτε εξορυκτικής δραστηριότητας (διαβάστε εδώ) στην εν λόγω περιοχή.

Σχόλια