ΔΕΠΑ: αναδάσωση στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

0
68

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η ΔΕΠΑ συμμετείχε στο πρόγραμμα  αναδάσωσης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης  «Α. Τρίτσης», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, σε συνεργασία με  το  Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης και το Σύνδεσμο Εθελοντών του Πάρκου.

Στο πρόγραμμα δενδροφύτευσης  το σημαντικότερο ρόλο διαδραμάτισε η εθελοντική συμμετοχή των  εργαζομένων της ΔΕΠΑ µε τις οικογένειές τους,  με σκοπό την ενθάρρυνση συλλογικών προσπαθειών για το περιβάλλον,  και την ενδυνάμωση του εθελοντισμού  στα πλαίσια της Εταιρικής  Κοινωνικής Ευθύνης.

Ως  επιβράβευση στα  παιδιά των εργαζομένων,  δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα εικονογραφημένο βιβλίο, έκδοσης των «Εξερευνητών» µε θέµα την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Επίσης  με το πέρας των εργασιών ακολούθησε ελαφρύ γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες, μοιράστηκαν παιχνίδια στα  παιδιά και  ανταλλαχτήκαν  απόψεις για αντίστοιχες δράσεις και δέσμευση για  ενεργή παρουσία σε μελλοντικές αντίστοιχες ενέργειες για το  περιβάλλον.

econews

Σχόλια