Φωτοβολταϊκά: η Krannich Solar παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα της

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 17 χρόνων στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, δημιούργησε μια νέα και ανανεωμένη, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, επίσημη ιστοσελίδα της. Η Krannich Solar παρουσιάζει μια εύχρηστη και λειτουργική ιστοσελίδα, η οποία στοχεύει στην πλέον άμεση, αποτελεσματική και ποιοτική ενημέρωση των πελατών της.

H νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα διαθέτει:

• Αναβαθμισμένη παρουσίαση των προϊόντων.
• Τεχνικά φυλλάδια και πιστοποιητικά διαθέσιμα προς αποθήκευση για το σύνολο των προϊόντων, τα οποία επιτρέπουν σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία να αντλήσει αναλυτικά και χρήσιμα δεδομένα.
• Χρήσιμες πληροφορίες για την οργάνωση τις δραστηριότητες, την πορεία και την φιλοσοφία της εταιρείας.
• Κεντρικά νέα τα οποία ανανεώνονται σε εβδομαδιαία βάση, σχετικά με την Krannich Solar αλλά και την ηλιακή ενέργεια.

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.krannich-solar.com, πλοηγηθείτε και ανακαλύψτε την κορυφαία εταιρεία χονδρικής προμήθειας φωτοβολταϊκών συστημάτων.

—Σχετικά με την Krannich Solar:

Η Krannich Solar ιδρύθηκε το 1995 και η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας οδήγησε στην ίδρυση 21 υποκαταστημάτων σε 14 χώρες. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών νέων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 350 εργαζομένους, οι οποίοι συμβάλλουν ενεργά στην εξάπλωση της ενεργειακής επανάστασης.

Η επιτυχημένη πορεία της Krannich Solar επισφραγίζεται από το γεγονός ότι η εταιρεία από την ίδρυση της, έχει προμηθεύσει στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της, φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 1000 MWp, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη.

Ακολουθείστε την Krannich Solar GR στο Twitter !

Σχόλια