Ποδήλατο αντί για σεξ προτιμά το 58% των γυναικών

0
13

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

To 58% των γυναικώνπου συμμετείχαν σε έρευνα του αμερικανικού “ποδηλατικού” περιοδικού Bicycling Magazine απάντησαν ότι θα επέλεγαν το ποδήλατο αντί του σεξ αν έπρεπε να αποχωριστούν μια από τις δύο “απολαύσεις” για διάστημα ενός μήνα. Αντίστοιχη απάντηση έδωσε και το 50% των ανδρών ποδηλατών

Οι συντάκτες του περιοδικού σχολίασαν πως το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αποτελεί μια ένδειξη της αγάπης των δικυκλιστών για την ποδηλασία, σε βαθμό που να θυσιάζουν το σεξ.

Οι δημοσκοπήσεις του Bicycling Magazine για τις προτιμήσεις των ποδηλατών και τον τρόπο που “βλέπουν” τον κόσμο καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: δραστηριότητες στη φύση ή σινεμά, φαγητό ή μόδα, κλπ.

Σε ερώτηση για ποια διασημότητα θα ήθελαν για παρέα, οι ποδηλάτισσες απάντησαν ότι θα τους άρεσε να κάνουν βόλτα μαζί με τον Πάτρικ Ντέμπσεϋ, ενώ οι ποδηλάτες επέλεξαν τη Ζιζέλ Μπούντχεν.

Η πλειονότητα των γυναικών που απάντησαν στο Bicycling Magazine προτιμά τους ποδηλάτες με ξυρισμένα πόδια,το 73% των συμμετεχόντων στην έρευνα κάνει ποδήλατο για διασκέδαση, ενώ το 67% για να αντιμετωπίσει το άγχος.

econews

Σχόλια