Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: 20.000 αιτήσεις δέχθηκε η Εθνική Τράπεζα

2
24

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, από τον Φεβρουάριο του 2011 μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 20.000 αιτήσεις ενδιαφερόμενων για προέγκριση δανείου για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Από αυτές περίπου 4.700 ολοκληρώθηκαν με πλήρη δικαιολογητικά και έχουν εγκριθεί ή αναμένεται να υποβληθούν προς έγκριση στο ΕΤΕΑΝ.

Μέχρι σήμερα έχουν υπογραφεί περισσότερες από 3.200 συμβάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα.

Οι εκταμιεύσεις ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου έχουν υπερβεί τις 2.200 με συνολικό ποσό άνω των 7,3 εκ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα έχει εκταμιεύσει το 50% των συνολικών ποσών του προγράμματος μέχρι στιγμής και αυξάνει συνεχώς το ρυθμό εκταμιεύσεων ώστε να εξυπηρετεί μεγαλύτερο αριθμό πολιτών.

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους σε όλη την Ελλάδα.

econews

2 Σχόλια

  1. η εθνική δεν με εχει εξόφληση και περιμένω μήνες αφού εχω τελείωση το έργο της θερμομόνωσης. εάν τους χρωστούσα τώρα θα με έσκιζαν. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ & ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

  2. πηγα στην τραπεζα πειρεωσ για το προγραμα κια μου ειπαν να εχω πανω απο 10 χιλ ευρω εισοδημα κια να βαλω εγγυτη ΕΛΕΟΣ ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ

Comments are closed.