Φωτοβολταϊκά: Πιστοποίηση αντοχής σε συνθήκες αλατονέφωσης για τα πλαίσια της ExelGroup

0
7

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου για την αντοχή σε διάβρωση από αλάτι και υγρασία για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της σειράς ESP Series60 της ExelGroup.

Η πιστοποίηση έγινε σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61701:1995 από τον ολλανδικό φορέα πιστοποίησης KIWA, και επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα των φωτοβολταϊκών πλαισίων της ExelGroup ακόμα και σε αλκαλικό περιβάλλον αλλά και σε αντίξοες περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες, όπως π.χ. υψηλά επίπεδα άλατος στην ατμόσφαιρα παράκτιων περιοχών και νησιών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Σταύρος Τριανταφύλλου, ανέφερε σχετικά: «Με την ανωτέρω πιστοποίηση επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η συνεχής προσπάθεια της ExelGroup για προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, τα οποία κατασκευάζονται σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής με πρώτες ύλες από αξιόπιστους προμηθευτές.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της ExelGroup αποτελούν ιδανική επιλογή για εγκαταστάσεις σε πάρκα και στέγες, ακόμα και σε περιοχές κοντά στη θάλασσα.»

Σχόλια