Φωτοβολταϊκά: εταιρεία συστήνουν ΔΕΗ και SILCIO

2
8

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας με τον ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο SILCIO – θυγατρική της DAMCO ENERGY και της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ, για την από κοινού σύσταση εμπορικής Ανώνυμης Εταιρείας, ενέκρινε το Δ.Σ. της ΔΕΗ.

Σκοπός της εταιρείας, στην οποία η ΔΕΗ θα συμμετέχει με ποσοστό 49%, είναι η προώθηση, μέσω πανελλαδικού δικτύου franchising, ολοκληρωμένων λύσεων οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς επίσης και η παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών της ΔΕΗ Α.Ε., κατά τη διακριτική ευχέρεια της Επιχείρησης.

Η ΔΕΗ Α.Ε. θα μετέχει επίσης κατά 49% και στο μετοχικό κεφάλαιο των εργοστασίων κατασκευής φωτοβολταικού εξοπλισμού PIRITIUM SA και SILCIO SA του Ομίλου, τα οποία θα προμηθεύουν στην εμπορική εταιρεία τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

Η οριστική συμφωνία συνεργασίας θα υπογραφεί μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων προπαρασκευαστικών ενεργειών.

econews

2 Σχόλια

  1. Είστε σίγουροι? Κάτι τέτοιο θα γκρεμίσει όλους όσους ασχολούνται αυτή την στιγμή με τα φωτοβολταικά….θα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός :(

  2. Τελικά δεν θα γίνει αυτή η κοινή εταιρία μεταξή ΔΕΗ και Silcio. Παρά ταύτα θέλω να πώ ότι τα πάνελ της Silcio είναι άψογα και μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους. Τα συστήνουμε. Εχουμε πραγματοποιήσει μια σειρά εγκαταστάσεων με τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Silcio, κυρίως στο νομό Ηλείας.
    Επιπλέον πρέπει να προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα γιατί τέτοιες εταιρίες δίνουν δουλειά σε πολύ κόσμο. Τα πάνελ τα ελληνικά είναι εφάμιλλα ή και καλύτερα από τα ευρωπαϊκά. Ενα σχετικό άρθρο έχουμε αναρτήσει στη σελίδα μας http://www.oleng.eu/el/45-ellinika-panel

Comments are closed.