Τους μεγαλόσωμους σκύλους απαγορεύει η Κίνα

1
11

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Απαγόρευση κατοχής και κυκλοφορίας μεγαλόσωμων σκύλων επιβάλλει από την 1η Φεβρουαρίου η τουριστική πόλη Xi’an στη βόρεια Κίνα.

Με βάση την απαγόρευση, οποιοσδήποτε σκύλος με ύψος άνω των 50 εκατοστών θα θεωρείται πολύ μεγάλος.

Η πόλη Xi’an έχει τρείς δακτυλίους, Η απαγόρευση κατοχής μεγαλόσωμων σκύλων θα ισχύσει για όλες τις περιοχές εντός του τρίτου δακτυλίου, αλλά και για συγκεκριμένες περιοχές έξω από αυτόν.

Παράλληλα θα απαγορευθεί η κατοχή 34 τύπων σκύλων, μεταξύ των οποίων και σκύλοι που θεωρούνται βίαιοι όπως τα πιτ μπουλ.

Αν και ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί που αποσκοπεί η επιβολή της συγκεκριμένης απαγόρευσης, άλλες πόλεις της Κίνας έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, τον περιορισμό επιθέσεων κλπ.

Τον περασμένο Μάιο η Σαγκάη περιόρισε την ιδιοκτησία σκύλων, θέτοντας το όριο του ενός σκύλου ανά οικογένεια, έτσι ώστε να ελέγξει τον αυξανόμενο πληθυσμό σκύλων και να μειώσει τα κρούσματα ασθενειών στα τετράποδα.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΧΑΧΑ ΑΠΑΓΩΡΕΥΕΙ Η ΚΙΝΑ ΤΟΥς ΜΕΓΑΛΟΣΟΜΟΥς ΣΚΥΛΟΥς ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΗΝΗ ΤΟΥς ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Comments are closed.