Δήμαρχος και αντιδήμαρχος καθαρίζουν τα σκουπίδια!

0
3

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Την αποκομιδή των απορριμμάτων του νησιού αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου από σήμερα ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος της ακριτικής Κάσου, καθώς χθες έληξαν οι συμβάσεις του οδηγού απορριμματοφόρου και του εργάτη καθαριότητας.

Όπως δηλώνει στο aftodioikisi.gr ο δήμαρχος Δ. Ερωτόκριτος στην , «τόσο ο μοναδικός υπάλληλος όσο και ο δήμαρχος και αντιδήμαρχος να τα κάνουμε όλα και να συμφέρουμε.

«Με αυτά τα δεδομένα την παλεύουμε την κατάσταση, αλλά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πελαγώνει κανείς με τα όσα αντιμετωπίζει κάθε ημέρα», δηλώνει στην ιστοσελίδα και ο αντιδήμαρχος Γ. Κουργιαντάκης.

Την ώρα που η Κάσος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, η υπάλληλος που κατάγεται από το νησί, δουλεύει στο ΚΕΠ Συντάγματος και επιθυμεί να πάει στο νησί της με μετάταξη, χωρίς αυτό να έχει συμβεί.

Η δημοτική Αρχή της Κάσου περιμένει την υλοποίηση των υποσχέσεων του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου ο οποίος έχει υποσχεθεί την πρόσληψη τριών επιπλέον διοικητικών στην Κάσο, ενός στο Αγαθονήσι και δύο στη Χάλκη.

econews

Σχόλια