Ενέργεια, επενδύσεις και άδειες στο επίκεντρο της συνάντησης ΥΠΕΚΑ – ΣΕΒ

0
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Διευρυμένη σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ με το Συμβούλιο Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΣΕΒ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Αναπληρωτής Υπουργός, Νίκος Σηφουνάκης, ο Υφυπουργός, Γιάννης Μανιάτης, και όλοι οι Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς του ΥΠΕΚΑ.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η συνεργασία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου με τα μέλη του Συμβουλίου Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΣΕΒ και η συζήτηση θεμάτων κρίσιμων για την προώθηση των επενδύσεων και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξη στην χώρα.

Συγκεκριμένα, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ και τα μέλη του Συμβουλίου Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΣΕΒ συζήτησαν σειρά θεμάτων στους τομείς της επιτάχυνσης επενδύσεων και περιβαλλοντικής αδειοδότησης, στο χωροταξικό σχεδιασμό και στην αγορά ενέργειας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, με τακτική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, έχοντας ως στόχο την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, σε ένα πλαίσιο που στηρίζει την βιώσιμη ανάπτυξη και συνολικά την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

econews 

Σχόλια