Υδατοκαλλιέργειες: μήνυση κατά οκτώ υπουργών

1
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Μήνυση κατά των οκτώ υπουργών, που υπέγραψαν την ΚΥΑ για το Χωροταξικό Πλαίσιο των Υδατοκαλλιεργειών κατέθεσαν στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, κ. Ελένη Ράικου οι εκπρόσωποι της «Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Περιοχών που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιέργειας», δήμαρχοι και πρόεδροι αλιευτικών συλλόγων, καταγγέλλοντας παράνομες διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι φορείς κατηγορούν τους οχτώ υπουργούς (Γ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Σηφουνάκη, Χ. Καστανίδη, Ευ. Βενιζέλο, Μ. Χρυσοχοΐδη, Κ. Σκανδαλίδη, Π. Γερουλάνο, Ι. Ραγκούση) για «ψευδή βεβαίωση περί ύπαρξης της προαπαιτούμενης γνώμης του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού», ενώ ειδικά για τον κ. Γερουλάνο καταγγέλλουν ότι «συμμετείχε παράνομα στη διαδικασία, καθώς είχε ίδιον οικονομικό και ηθικό συμφέρον από τη θεσμοθέτηση της ΚΥΑ».

econews 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έλεος!! Ας διαβάσει το χωροταξικό για τις υδατοκαλλιέργειες κάποιος σοβαρός άνθρωπος, που δεν θα παίζει πολιτικά παιχνίδια και δεν θα παραπλανά τον κόσμο, και τότε ας βγεί να μιλήσει για το ποιόν οφελεί και ποιόν αδικεί.

Comments are closed.