Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Cretaquarium

0
48

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τα Χριστούγεννα υποδέχεται το ενυδρείο Cretaquarium, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως κάθε χρονιά, ο Αϊ Βασίλης, αφήνει για λίγο το έλκηθρό του και φορώντας μάσκα καταδύσεων, βουτάει στις δεξαμενές του, φέρνοντας πολλά «δώρα» στους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Ιππόκαμποι, μέδουσες, καρχαρίες, χελώνες περιμένουν με αγωνία την επίσκεψη του για να ανακαλύψουν τι κουβαλάει φέτος στο σακούλι του ο Αϊ Βασίλης.

Την ίδια στιγμή διοργανώνεται μια σειρά εκδηλώσεων  σχεδιασμένες με πολύ αγάπη από το Cretaquarium, με στόχο να χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στους επισκέπτες του Ενυδρείου.

Αφηγήσεις βιωματικών παραμυθιών, κατασκευές εμπνευσμένες από τον κόσμο της θάλασσας, δημιουργία χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, παραστάσεις θεάτρου σκιών από τον Άθω Δανέλλη, συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα (10-11 Δεκέμβρη και 17-18 Δεκέμβρη ). Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και μέχρι την 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός από τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς – Δείτε εδώ το πρόγραμμα αναλυτικά).

Την ημέρα των Θεοφανείων ,οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τον Αγιασμό των υδάτων που θα πραγματοποιηθεί από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Πηγή Cretaquarium

Σχόλια