Κουταβάκια χαρίζει το δημοτικό κυνοκομείο Βέροιας

4
229

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Κουταβάκια χαρίζει το δημοτικό κυνοκομείο Βέροιας, όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Οικονομικών & Διαφάνειας και την αρμόδια αντιδήμαρχο κα. Βέτα Αρχοντάκη – Γεωργίου.

Η ανακοίνωση

«Ο σεβασμός και η συμπόρευση του ανθρώπου με τα ζώα αποτελεί στοιχειώδη απόδειξη πολιτισμού. Τα ζώα δεν μπορούν να μιλήσουν. Μπορούν όμως να αισθανθούν, να πονέσουν, να κλάψουν, να χαρούν».

«Ο Δήμος Βέροιας και το Δημοτικό Κυνοκομείο, σε μια προσπάθεια επίλυσης του εκρηκτικού προβλήματος των αδεσπότων ζώων, χαρίζει κουταβάκια πολύ νεαρής ηλικίας σε φιλόζωους συμπολίτες μας με σκοπό την περίθαλψη και μέριμνά τους».

«Ήδη το Δημοτικό Κυνοκομείο έχει ξεπεράσει τα λειτουργικά του όρια, φιλοξενώντας τον διπλάσιο αριθμό προβλεπόμενων ζώων. Αν δεν δραστηριοποιηθούμε όλοι μας, τότε φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη ζωή των μικρών αυτών ζώων, τα οποία κατακλύζουν το Δήμο μας».

«Σημειώνεται ότι τα έξοδα περίθαλψης, εμβολιασμού και φαρμάκων των μικρών κουταβιών θα αναλάβει ο Δήμος. Από τους συμπολίτες ζητούμε μόνο αγάπη και φροντίδα απέναντι στους καλύτερους φίλους και φύλακές μας».

econews

4 Σχόλια

  1. καλησπερα καλη χρονια.θα ηθελα να μου πειτε τι ρατσες σκιλακια χαριζετε.σασ ευχαριστω πολυ.

  2. Για σας θα ηθελα ενα κουταβι καθαροαιμο ανεξαρτητους ρατσας αλλα εκτος τσομπανοσκυλο.το τηλ μ ειναι 6984095850

Comments are closed.