Φωτοβολταϊκά: βάσεις στήριξης υψηλής ποιότητας από ExelGroup

0
46

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η ExelGroup, η μοναδική ελληνική εταιρεία, η οποία παράγει τόσο φωτοβολταϊκά πλαίσια όσο και βάσεις στήριξης, διέθεσε στην ελληνική αγορά αλλά και στην αγορά του εξωτερικού από το Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 συστήματα στήριξης ισχύος 30MW.

Ο ομολογουμένως αυτός μεγάλος αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, έως το τέλος του 2011 και πιο συγκεκριμένα να ξεπεράσει τα 38MW.

Η ExelGroup παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, τόσο για εδάφη (διαμορφωμένα ή επικλινή) όσο και για οροφές (επίπεδες ή επικλινείς). Η κατασκευή των βάσεων γίνεται από χάλυβα υψηλής αντοχής γαλβανισμένο εν θερμώ, μέσω της πιστοποιημένης διαδικασίας παραγωγής κατά το πρότυπο ISO 9001/2008. Έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με τη μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχουν πιστοποιηθεί από την TÜV Hellas και καλύπτουν τις απαιτήσεις του Ευρωκώδικα.

Οι βάσεις στήριξης της ExelGroup είναι πλήρως τυποποιημένες, απλές και γρήγορες στην τοποθέτηση και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα υλικά για τη συναρμολόγηση. Κάθε λύση διατίθεται στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες με εγχειρίδια εγκατάστασης, λίστες υλικών και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια ασφαλή και γρήγορη τοποθέτηση. Σε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας παρέχεται πλήρης υποστήριξη και εκπαίδευση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από την πώληση.

Όλες οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων της ExelGroup συνοδεύονται από 20 χρόνια εγγύησης.

Πλεονεκτήματα Βάσεων – 10 λόγοι για να επιλέξετε τις βάσεις ExelGroup

1. Ποιοτική κατασκευή από χάλυβα υψηλής αντοχής (όριο διαρροής 750Ν/mm2) γαλβανισμένο εν θερμώ, μέσω της πιστοποιημένης διαδικασίας παραγωγής κατά το πρότυπο ISO 9001/2008. Χρήση full hard υλικού, για κατασκευή προϊόντων με υψηλή αντοχή & χαμηλό βάρος καθώς και ψευδαργύρου για μεγάλη αντιδιαβρωτική προστασία, με το χαμηλότερο κόστος

2. Ευκολία στη μεταφορά, (κανένα μέρος της βάσης δεν ξεπερνά τα 25 kg) την εγκατάσταση αλλά και στην τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών πλαισίων (ειδικά σχεδιασμένα clamps για γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση)

3. Μεγάλη διάρκεια ζωής

4. Πιστοποιημένη αντοχή σε υψηλά φορτία ανέμου και χιονιού κατά τον Ευρωκώδικα

5. Δυνατότητα τοποθέτησης σε όλους τους τύπους εδαφών και οροφών

6. Ανταγωνιστικό κόστος

7. Υψηλές εγγυήσεις: 20 χρόνια

8. Πληρότητα σε υλικά συναρμολόγησης και εγχειρίδια εγκατάστασης

9. Συνεχής υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από την πώληση

10. Δυνατότητα θεμελίωσης στο έδαφος με 4 διαφορετικούς τρόπους
– Εδαφοπάσσαλος
– Σύνδεση σε πέλμα σκυροδέματος
– Μεταλλικό πέλμα με εκσκαφή και επίχωση
– Εδαφοκοχλίας

Σχόλια