Ποδήλατα σε επίδειξη μόδας

0
21

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Επίδειξη μόδας με …ποδήλατα οργανώνει η BikeRespect, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στον αύλειο χώρο και στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18:00 έως τις 22:00, είναι να αναδειχθεί η αισθητική πλευρά του ποδηλάτου και ταυτόχρονα να προβληθούν οι σχεδιαστές και να στηριχτούν οι δημιουργοί και τα  καταστήματα του κέντρου της πόλης.

Πρόκειται για μια επίδειξη μόδας όπου τα μοντέλα, για πρώτη φορά αντί να περπατούν ποδηλατούν επάνω στην πασαρέλα με βάση την χειμερινή κολεξιόν, σε μια προσπάθεια να ενώσουν δύο ετερόκλητους χώρους,  της μόδας και του ποδηλάτου.

Η ιδέα του  Fashion On Wheels γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2011 στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει η πρωτοβουλία πολιτών για τη διάδοση του ποδηλάτου  σε συνεργασία με καταστήματα πώλησης ποδηλάτων, καταστήματα ρούχων, σχεδιαστές κοσμημάτων και αξεσουάρ, hair artists, make up artitsts, στυλίστες, φωτογράφους και μοντέλα , που συνεργάστηκαν από την πρώτη στιγμή για τον κοινό σκοπό.

econews

Σχόλια