ΔΕΗ: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από τη ΓΕΝΟΠ

0
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Την πραγματοποίηση 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών αποφάσισε χθες σε έκτακτη συνεδρίαση το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ, ενάντια στην πώληση τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων και τη δημιουργία «μικρής ΔΕΗ».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι 48ωρες απεργίες θα ξεκινήσουν την ημερομηνία που θα καθοριστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας «αμέσως μόλις η Κυβέρνηση προχωρήσει σε συγκεκριμενοποίηση των απαράδεκτων προτάσεών της».

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ότι τα σχέδια της κυβέρνησης «δεν προσφέρουν τίποτα στους ανέργους, τους καταναλωτές και γενικότερα την κοινωνία, αλλά το μόνο που θα κάνουν είναι να φουσκώσουν ακόμα πιο πολύ τους ήδη παχυλούς λογαριασμούς των κρατικοδίαιτων ιδιωτών σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και να καταστρέψουν τη ΔΕΗ και χιλιάδες θέσεις εργασίας και κυρίως θα αποβούν σε βάρος των καταναλωτών».

«Η Κυβέρνηση των συμφερόντων που επιβλήθηκε παρά τη θέληση του λαού, να γνωρίζει από τώρα ότι για να καταφέρει να ξεπουλήσει την περιουσία του Ελληνικού λαού θα χρειαστεί να ξεπεράσει (πέρα από τα ανυπέρβλητα νομικά) πολλά εμπόδια», καταλήγει η ανακοίνωση.

econews

Σχόλια