Νυχτερινό τρέξιμο στην Αθήνα ηλεκτροδοτεί τα Παιδικά Χωριά SOS

5
6

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Η Energizer, προκειμένου να στηρίξει την One Million Lights, διοργανώνει το Energizer Night Run σε 11 πόλεις παγκοσμίως. H Energizer Ελλάς με την ενέργεια αυτή θα στηρίξει και τα Παιδικά Χωριά SOS.

Όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εγγραφές καθώς και ένα επιπλέον ποσό που έχει ήδη οριστεί, θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Αθήνα θα είναι μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσει το Energizer Night Run, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, με τη συνεργασία του Οργανισμού Νεολαίας & Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου της Αθήνας. Η έναρξη θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 19.00 μ.μ.

Κάθε συμμετέχων στο Night Run θα παραλάβει ένα φακό κεφαλής Energizer (Headlight) που καλείται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα καθώς και ένα συλλεκτικό τεχνικό T-shirt Energizer Night Run Mizuno, το οποίο επίσης καλείται να φορέσει κατά την διάρκεια του αγώνα. Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία ChampionChip και για κάθε δρομέα θα καταγραφεί και ο καθαρός του χρόνος (από τη στιγμή που θα περάσει τη γραμμή της εκκίνησης). Όλοι όσοι ξεκινήσουν τον αγώνα, θα λάβουν ένα αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο συμμετοχής.

Διαδρομή: Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου – Λεωφ. Βασ. Σοφίας – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Λεωφ. Βασ. Αμαλίας – Λεωφ. Βασ. Όλγας – Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου (Απόσταση: 5 χλμ)

5 Σχόλια

  1. καλησπέεεεεεερα σας!!! Μπορεί κάποιος να μου πει το μέρος και τις ημερομηνίες για την εγγραφή?? Ευχαριστώ πολύ…!

  2. ε καλά άμα είναι να μν ασχολείστε καθόλου με τις απορίες δν κάνουμε δουλειά παιδιά…Ηθελα πάρα πολύ ν παω και προφανώς οι θέσεις καλύφθηκαν!!!!!!!! Αν το είχατε δημοσιεύσει το σχόλιο μ και δείχνατε τ ελλάχιστο ενδιαφέρον ίσως και να προλάβαινα…Απαράδεκτο ειλικρινά…

Comments are closed.