Αυθαίρετα: ηλεκτροδότηση στα «τακτοποιημένα»

2
23

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η ηλεκτροδότηση των αυθαιρέτων για τα οποία έχει κινηθεί η διαδικασία για την τακτοποίησή τους, υπό την προϋπόθεση ότι έχει πληρωθεί η πρώτη δόση των προστίμων.

Σύμφωνα με tanea.gr, η ΔΕΗ περιμένει τη σχετική εγκύκλιο από το ΥΠΕΚΑ προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου υποβλήθηκαν 29.343 αιτήσεις για την τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για τις 563 έχουν καταβληθεί όλα τα πρόστιμα, ενώ για 1.369 αιτήσεις έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία είσπραξης των προστίμων.

Επίσης, 5.110 αιτήσεις βρίσκονται στην αρχική υποβολή, ενώ 22.300 αιτήσεις βρίσκονται στη φάση της επεξεργασίας, καθώς δεν έχουν καταβληθεί παράβολα.

econews

2 Σχόλια

  1. εφ” όσον εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις σχετικά με το ΕΤΑ μέσω της ΔΕΗ, γιατί δεν σταματάει η διαδικασία πληρωμής- άρα και διακοπής του ηλεκτρικού- όπως γίνεται σε όλες τις υποθέσεις πολιτικών δικαστηρίων;

  2. Φιλοι αυθαιρετουχοι..θα ηθελα να σασ πληροφορησω οτι μετα απο τοσο καιρο που ψηφιστηκε ο νεος νομος η ΔΕΗ εξακολουθει να μην ηλεκτροδοτει τα τακτοποιημενα ισχυριζομενη οτι περιμενει κ αλλες διευκρινισεις απο το υπεκα! Ενα ειναι σιγουρο..τα λεφτα για την τακτοποιηση τα πηραν κατ ευθειαν αλλα αυτα που οριζει ο νομος θα τα εφαρμοσουν οταν αυτοι θελουν ταλαιπωροντας τον κοσμο.πριν προβειτε λοιπον σε τακτοποιηση να ξερετε οτι η αμεση ηλεκτροδοτηση που αναφερει ο νομος προς το παρον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Καλα ξεμπερδεματα στους υπολοιπους κ σε μενα..

Comments are closed.