Εναλλακτικός Τουρισμός: ημερίδα στην Τρίπολη

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Tο Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network, και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων μέλος του ΕΦΕΠΑΕ Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 και της υλοποίησης του ΕΠΑΝ ΙΙ καλούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό στην παρουσίαση του προγράμματος: «Εναλλακτικός Τουρισμός».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας (Καλαμάτας 113, Τρίπολη).

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι η κα.Τσούκα Ιφιγένεια υπεύθυνη στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για το πρόγραμμα «Εναλλακτικός Τουρισμός».

Στη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και θα δοθούν όλες οι πληροφορίες και διευκρινίσεις για την εφαρμογή του.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα επιδοτεί επιχειρήσεις τουριστικού κλάδου με ποσοστό 40% (με ελάχιστο προυπολογισμό 10.000€ και μέγιστο 400.000€).

Το πρόγραμμα αποσκοπεί:

– Στη διαφοροποίηση και στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με την επιχειρηματική αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
– Στην ανάδειξη και τουριστική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος.
– Στην άμβλυνση της εποχικότητας της τουριστικής ζήτησης.

Περιλαμβάνει :

– Αθλητικός τουρισμός αναψυχής
– Πολιτιστικός τουρισμός
– Θαλάσσιος τουρισμός
– Τουρισμός υπαίθρου
– Γαστρονομικός τουρισμός
– Τουρισμός υγείας και ευεξίας

econews

Σχόλια