Θερμαϊκός: «βουνά» τα σκουπίδια

1
4

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

«Βουνά» σχηματίζουν τα σκουπίδια στους δρόμους του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα απορριμματοφόρα είναι ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης καυσίμων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξπρές», ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Αλεξανδρής, αναφέρει ότι το πρόβλημα προέκυψε με τη λήξη της σύμβασης με τον προηγούμενο προμηθευτή πετρελαίου και της αδυναμίας υπογραφής νέας σύμβασης, με αποτέλεσμα τα οχήματα να έχουν «ξεμείνει» από καύσιμα και να μην πραγματοποιούν δρομολόγια.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκφράζονται νέοι φόβοι για πρόβλημα με τα σκουπίδια στον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης, καθώς ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα λήγουν σταδιακά και δεν έχει κινηθεί ακόμα η διαδικασία για την πρόσληψη νέων.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ…..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ 3 ΑΚΙΝΗΤΑ ΙΔΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ….ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ…..ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ…..

Comments are closed.