Ικαρία: εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα βαρελόσκυλα

1
128

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Στην Ικαρία θα βρεθεί η SAPT Hellas (Stray Action – Pet Therapy Hellas) από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2011 καλεσμένη από το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων (GAWF), προκειμένου να διδάξει σε παιδιά και ενήλικες την αγάπη, που πρέπει να νιώθουμε και να δείχνουμε στα ζώα.

Η Ικαρία είναι ένα πανέμορφο νησί, όμως πολύ συχνά γίνεται τόπος μαρτυρίου για αδέσποτα και μη, καθώς οι ιδιοκτήτες τους τα κακοποιούν, κρατώντας τα εξαθλιωμένα, καθηλωμένα,δεμένα χωρίς τροφή και νερό μέχρι να πεθάνουν.

Η GAWF, που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο νησί, κάνοντας στειρώσεις, καταγγελίες, και παρέχοντας φροντίδα στα ζώα, που βασανίζονται, τονίζει  ότι ο μόνος τρόπος να «φυτέψεις» τη φιλοζωία στη ψυχή των ανθρώπων, είναι να ξεκινήσεις από τα παιδιά και αυτό θα κάνει συναντώντας τα, παρέα με 10 εκπαιδευμένα πρώην αδέσποτα σκυλιά τα οποία είναι σκύλοι θεραπευτικής.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα επισκέψεων και το πλάνο μαθήματος, σε εικόνες.

Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία στην Ικαρία.

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πριν έρθω Ικαρία είχα ακούσει για τα βαρελόσκυλα.Έχω 4 μήνες εδώ,έχω γυρίσει κάμποσα χωριά,αλλά τα ξακουστά βαρελόσκυλα πουθενά!!!Και μη μου πείτε ότι δεν έτυχε να πάω εκεί που είναι,γιατί τώρα και να δω,αναλογικά το πρόβλημα θα είναι ίδιο με οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Comments are closed.