Θεσσαλονίκη: περισυλλέχθηκαν 1.500 τόνοι απορριμμάτων

0
9

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Με ταχείς και εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε από την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ η αποκομιδή των απορριμμάτων για  να καθαρίσει η Θεσσαλονίκη το συντομότερο δυνατόν, με συντονισμό και εντατική προσπάθεια όλων των τμημάτων της Αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας.

Μέχρι το πρωί της Δευτέρας είχαν περισυλλέγει πάνω από 1500 τόνοι απορριμμάτων.

Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση στους δημότες να βοηθήσουν το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην κατεβάζουν στους κάδους μεγάλο όγκο απορριμμάτων, αλλά να συνεχίσουν την προσπάθεια, κρατώντας σε ιδιωτικούς  χώρους τα οργανικά απορρίμματά τους, για λίγες ακόμη ημέρες, μέχρις ότου ομαλοποιηθεί η αποκομιδή.

Η Δημοτική Αρχή ζητάει την κατανόηση των πολιτών για τυχόν προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν λόγω του μεγάλου όγκου των συσσωρευμένων απορριμμάτων.

Ιδιαίτερο βάρος και επιμέλεια δίνεται αρχικά στο ιστορικό εμπορικό κέντρο, στους χώρους και στους δρόμους όπου θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου, ενώ στις γειτονιές η αποκομιδή γίνεται σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα.

Επίσης η ανακύκλωση συνεχίζεται κανονικά στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

econews

Σχόλια