Σφάζουν και πωλούν σκύλους στο κέντρο της Αθήνας – Δεκάδες καταγγελίες

3
23

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την πώληση σκύλων και γατών προς βρώση, στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία αναφέρει ότι έχει δεχτεί επώνυμες καταγγελίες για σκοτωμένα σκυλιά, κρεμασμένα ανάποδα, τα οποία πωλούνται από Ασιάτες στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, υπάρχουν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε συγκεκριμένες περιοχές.

Οι πολίτες που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε να καλέσουν αμέσως την Άμεση Δράση στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Σημειώνεται ότι η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα, ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στην Ελλάδα προβλέπει ποινές φυλάκισης και υψηλά πρόστιμα.

econews

3 Σχόλια

 1. Ο Άνθρωπος πάντοτε εκμεταλεύονταν και χρησιμοποιούσε τα ζώα όπως εκείνος ήθελε με κάθε δυνατό τρόπο.
  Τα χρησιμοποιεί για παραγωγή κρέατος, γάλακτος, δέρματος, γούνας, φαρμάκων, ορμονών.
  Τα χρησιμοποιεί σαν πειραματόζωα για ιατρικά, φαρμακολογικά, αλλά και καθαρά κοσμητολογικά πειράματα, αλλά και για την εκπαίδευση στην ανατομία και την χειρουργική.
  Τα χρησιμοποιεί σαν υποζύγια σαν ζώα αγώνων, σαν ζώα φύλακες, σαν ζώα συντροφιάς ή ψυχαγωγίας.
  Τα χρησιμοποιεί για τις ειδικές ικανότητες τους, σαν ανιχνευτές ουσιών, ή ανθρώπων.

  Κάθε ζώο το οποίο προσφέρει (θέλοντας και μή) κάτι στον άνθρωπο εκτρέφεται σε φάρμες, εργαστήρια, ή εκτροφεία.
  Το άσχημο πραγματικά είναι όταν ο άνθρωπος βασανίζει και σκοτώνει ζώα για σπόρ, ή ζώα που δεν θα τα φάει ή θα πάρει μόνο τη γούνα τους.

 2. ολα αυτα τα εκαναν κινεζοι…μπουρλοτο σε ολα τα κινεζικα μαγαζια που αφησαμε να ανοιξουν στην ελλαδα…και δρομο ΟΛΟΙ!!!!αφου τους σαπισουν στο ξυλο πρωτα!!!!

Comments are closed.