Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καρχαρία: εκδηλώσεις στην Πάτρα 21-23 Οκτωβρίου

1
10

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Το ίδρυμα για τη προστασία του καρχαρία Protect the Sharks Foundation και ο Σύλλογος Αυτοδυτών Αχαΐας “OCEANOS” διοργανώνουν τριήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καρχαρία που θα πραγματοποιηθούν από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2011 στην Πάτρα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που οργανώνονται σε δεκάδες Ευρωπαϊκές πόλεις υπό την αιγίδα της συμμαχίας για τον καρχαρία Shark Alliance.

Το τριήμερο εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες, προβολές ντοκιμαντέρ, παρουσίαση και συζήτηση και κατάδυση αφιερωμένη στους καρχαρίες. Ελάτε μαζί μας στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καρχαρία και βοηθήστε μας να πιέσουμε την Ε.Ε. να κλείσει οριστικά τα νομικά τα κενά στην απαγόρευση της αφαίρεσης των πτερυγίων και τους υπουργούς να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις του Σχεδίου δράσης της ΕΕ για τον καρχαρία. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 21/10/2011
Έκθεση Υ/Β Φωτογραφίας, προβολές ντοκιμαντέρ “Gimme a Hug”, επισκέψεις σχολείων, δραστηριότητες για παιδιά, ζωγραφική, χειροτεχνίες και δημιουργία κάρτας με θέμα τη θάλασσα και τον καρχαρία, φωτογράφηση με τον “Ζαχαρία”, ανάρτηση των παιδικών έργων και κλήρωση δώρου.

Σάββατο 22/10/2011
Έκθεση Υ/Β Φωτογραφίας, Συγκέντρωση Υπογραφών και Δημιουργία Καρτών με μηνύματα, Προβολές υποβρύχιων ντοκιμαντέρ, Παρουσίαση, Ανοιχτή συζήτηση, Κλήρωση δώρου

Κυριακή 23/10/2011
Κατάδυση αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Καρχαρία, Υποβρύχια Φωτογράφηση με το πανό της εκδήλωσης»

econews

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.