Γιορτές Πίτας και Μελιού στην Αλεξάνδρεια

0
17

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Ο δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου διοργανώνει, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 20:00, στο πλακόστρωτο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο τη «Γιορτή της Πίτας».

Μέλη από 24 πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας θα βάλουν το μεράκι και την τεχνική τους, για να προσφέρουν στους επισκέπτες της εκδήλωσης νοστιμότερες παραδοσιακές πίτες, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Αργυρή Μάντζιου, που έχει αναλάβει να ψυχαγωγήσει τον κόσμο με καλή παραδοσιακή μουσική.

Η δημοτική αρχή ευελπιστεί φέτος ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή και καλεί τους δημότες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή να συμμετάσχουν στη γιορτή.

Δεύτερη Γιορτή Μελιού

Παράλληλα, στο ίδιο μέρος (πλακόστρωτο μπροστά από την Αγροτική Τράπεζα), ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ημαθίας με την υποστήριξη του δήμου Αλεξάνδρειας, διοργανώνει, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, την «2η Γιορτή Μελιού», με έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων από μελισσοκόμους της περιοχής και γευσιγνωσία μελιού.

Η είσοδος για το κοινό και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

econews

Σχόλια