Απορίμματα: "εκτός τόπου και χρόνου η κυβέρνηση" λέει ο Μητσοτάκης

0
5

Περιβάλλον Ενέργεια Οικολογία:

Συνεχίζεται το πινγκπονγκ ανακοινώσεων μεταξύ του υπευθύνου τομέα Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη χώρα, τη στιγμή που οι δρόμοι της Αθήνας έχουν πλημμυρίσει από σκουπίδια.

Το “γάντι” αυτή τη φορά σήκωσε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος κατηγόρησε τον υφυπουργό Εσωτερικών για “πολιτικό θράσος” και την κυβέρνηση πως είναι “εκτός τόπου και χρόνου”.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τα εξής:

“Το πολιτικό θράσος της κυβέρνησης και του κ. Κουκουλόπουλου φαίνεται ότι δεν έχει πλέον όρια. Μιλούν για τις δήθεν μεγάλες τομές τους στη διαχείριση των απορριμμάτων την ώρα που η Αττική πνίγεται στα σκουπίδια.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι στην κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου και προσπαθούν, ως συνήθως, να μεταθέσουν αλλού τις δικές τους ευθύνες. Ο κ. Κουκουλόπουλος έχει προφανώς μπερδέψει το έργο και το αποτέλεσμα με τις υποσχέσεις και τα «αναμένεται», τα «δρομολογείται» και τα «θα» με τα οποία είναι γεμάτη η δήλωσή του.

Όσο για το ύφος της ανακοίνωσης του κ. Κουκουλόπουλου, είναι ανάξιο σχολιασμού. Θα επισημάνω μόνο ότι η αλαζονεία είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από την τελική πτώση η οποία όπως φαίνεται για το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση είναι πολύ κοντά».

econews

Σχόλια